Wij hebben besloten om m.i.v. 1 oktober 2021 definitief met ons spreekuur op de dependance aan de Westzeedijk 465 te stoppen. Afspraken bij de twee huisartsen zullen voortaan dus alleen op onze praktijk op Mathenesserdijk 491 mogelijk zijn.

Huisartsenpraktijk Hol en Pameijer

PRAKTIJKINFORMATIE

HUISARTSENPRAKTIJK HOL EN PAMEIJER

Dhr. M. Hol werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Mevr. A.S. Pameijer werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Er is dagelijks spreekuur volgens afspraak op de Mathenesserdijk 491. 

 

AFSPRAAK MAKEN :

Dagelijks van 08.00 uur tot 10.45 uur. Er werken 3 assistenten in de praktijk, die u als u belt zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Daarvoor zullen zij vragen stellen volgens het NHG triage systeem. Dit is bedoeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en om u zo snel mogelijk de juiste hulp te kunnen bieden: telefonisch advies, een afspraak op het spreekuur of een huisbezoek. 

Een afspraak op het spreekuur is voor 10 minuten. Als u meerdere klachten heeft dan verzoeken wij u dit duidelijk aan te geven en dan kan een dubbele afspraak worden gemaakt. Ook als u een langer gesprek wilt kan de assistente u een dubbele afspraak geven. Mocht u niet kunnen komen op uw afspraak dan verzoeken wij u om de afspraak op tijd af te bellen.

TELEFONISCH SPREEKUUR :

Dagelijks is er telefonisch spreekuur van 13.00 uur tot 13.45 uur door één van onze huisartsen. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Voor het opvragen van uitslagen van aangevraagde onderzoeken zoals een bloed- of urine onderzoek, röntgenfoto's, een echo of hartfilmpje kunt u ook buiten deze tijd bellen met de assistente. Soms verwijst de assistente u dan toch naar het telefonisch spreekuur om hierover direct met de huisarts te kunnen overleggen en soms kan er worden afgesproken dat u later op de dag wordt teruggebeld. 

VISITE/HUISBEZOEK :

Als u niet naar de praktijk kunt komen voor het spreekuur omdat u te ziek bent of te slecht ter been om te komen kunt u tussen 8.00 uur en 10.45 uur een huisbezoek aanvragen. De huisartsen doen hun huisbezoeken tussen 11.30 uur en 13.00 uur.

AVOND - NACHT EN WEEKENDEN :

Huisartsenpost: wanneer kan ik bellen?

Wanneer u buiten kantoortijden (na 17.00 uur, 's nachts, in het weekend of tijdens feestdagen) een huisarts nodig heeft voor spoedklachten, kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost bij het Sint Francisus Gasthuis. U kunt als patiënt niet zomaar langskomen bij de huisartsenpost, u moet eerst bellen voor een afspraak.

Wat zijn spoedklachten?

Spoedklachten zijn klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk bijvoorbeeld aan een plotseling ziek wordend kind of opkomende klachten die ineens sterk verergeren. De huisartsenpost is niet bedoeld voor herhaalrecepten.

Adres: Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam

Telefoonnummer: 010-4669573

VAKANTIE :

Als wij op vakantie zijn, dan nemen dr. E.J. Groen en dr. T.L. Spruit van huisartsenmaatschap Tussendijken voor ons waar; zij werken in hetzelfde gebouw aan de Mathenesserdijk 491.

Contact
  • 010-4762800
  • 010-4762800: kies 1 bij spoed